thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Actie Mc Tigue

Het is niet de eerste keer dat ik het "echte" Kiwi -plan verdedig; Maar alle recente ontwikkelingen duiden op herstructurering van ons Belgisch model.

Luc Schoofs - Zolder

Ter vereenvoudiging, aub, gooi de nationale overheid buiten. De grootste verliespost die je je kunt inbeelden.Vervolgens, ontbind alle nationale ambtenarij. Gewoon bullshit, mensen. Zelfs één euro per maand is teveel voor die jobs. Leer ambtenaren eens "productief" te worden. Tijd dat iemand het zegt. Mc Tigue, een minister met echte ballen aan zijn lijf , heeft dit voorheen in Nieuw-Zeeland toegepast en met "effect".

Ambtenaren, jullie weten zelf dat uw job gewoon een bezigheidstherapie is. Kom op voor uzelf , en pleit voor professionalisme. M.aw. profileer uw job en vreemd genoeg zullen jullie zien dat dit nog beter betaald wordt dan nu. Maar alleen als u kunt aantonen dat er toegevoegde waarde mee gemoeid is. En dat doet pijn natuurlijk. Ongeveer 500000 jobs in Belgie hebben een waarde van "onder nul". Die moeten weg, onverwijld. Actie Mc Tigue.