Geleid bezoek aan Circuit Zolder

Print

Geleid bezoek aan Circuit Zolder

Heusden-Zolder

Heusden-Zolder -

Het geleid bezoek van Circuit Zolder was weer een groot succes. Wekelijks noteren we een stijgend aantal bezoekers. Afgelopen namiddag waren er een 60-tal geïnteresseerde van de partij.

De museumwerking van Circuit Zolder en de vzw Toerisme Heusden-Zolder organiseren elke donderdag namiddag in juli en augustus een geleid bezoek aan Circuit Zolder.

De rondleiding start om 14 uur aan de tunnel in de Kerkstraat. Deze gidsen zorgen dat de een idee krijgen over het ontstaan en de werking van het circuit. Fiets, moto en auto, het komt allemaal aan bod in het 2-tal uren durend bezoek. Daarnaast krijgt de bezoeker een kijkje achter de schermen met het veiligheidscentrum en een bezoek aan het pas museum.

Een geleid bezoek aan Circuit Zolder en het museum is volledig gratis. Het is enkel nodig voor groepen van meer dan 10 personen om minstens één dag vooraf te bellen naar 0498-69 08 21, zodat er zeker voldoende gidsen zijn.

De museumwerking is al langer bezig met de uitbouw van een 'museum'.de Om de collectie te vervolledigen zijn ze nog op zoek naar foto's, folders, posters, ... wie zulke spullen nog in zijn bezit heeft, kan elke donderdagvoormiddag terecht in het 'museum' bij de overdekte tribune of een seintje geven op museum@circuit-zolder.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio