thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Toeternietoe beleeft superavond met Super Shake

De speelplaats van de nonnenschool aan de Maastrichterstraat was woensdagavond opnieuw het speelplein voor Toeternietoe en hun bezoekers. Het plein liep gezellig vol. De pintjes en mojito’s gingen vlot van de toog. Als gastband veroverde Super Shake het podium.

Chretien Paesen

Deze gloednieuwe coverband uit Limburg heeft maar één woord nodig om hen te beschrijven; ‘Party’!!! Dat doen ze met hits van alle tijden en voor iedereen. Super Shake is een erfenis van Mr. Shark & The Silverfish. Vocaal wordt de band getrokken door Geert Vanloffelt - bekend van ‘Brons’ - en Pascale Feront - bekend van ‘Fiocco’ en ‘Absolom’. Tijdens hun eerste optreden in 2011 mochten ze zelfs Clouseau begeleiden. Niet van de minsten dus en dat mocht duidelijk blijken uit de reacties van het publiek.

De pauze is het heilig moment van de Toeternietoeteraars. Ze geven dan voor een vijftal nummers het beste van zichzelf en ook dat valt in de smaak van het –overigens rustig –volk. Met de nodige pinten als smeermiddel loopt Toeternietoe als een treintje.

Zonder twijfel is deze woensdagavond eentje om te onthouden: veel volk, een super band en een zomers sfeertje om zuiderlingen jaloers mee te maken. Volgende week laten ze Danny Kerkhofs los aan de toetsen met Dan’s Muziek en Stefania.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio