thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Toeternietoe opent de zomer met Eminens

De zomerconcerten van Toeternietoe zijn verhuisd naar de nonnenschool, iets verder dan de Herkenrodekazerne. Vele bezoekers moesten even hun weg zoeken op de binnenplaats maar na een paar tellen ging alles als vanouds: een vol plein, veel gebabbel, veel pintjes en vooral veel muziek.

Chretien Paesen

De coverband Eminens stond borg voor de perfecte opener van de stadsfestivalletjes van Toeternietoe.

Eminens, een tienkoppige band, speelt voor het brede publiek. Ieder kreeg wat hij wilde. Leadzangeres Martine Max, gekend van X-Factor en Miss Talent Belgium, heeft duidelijk alle waters doorzwommen. Met nummers van zowel Ann Christie, I’ve got the music en Nutbush city limits – hoe uiteenlopend kan een playlist al niet zijn - kregen ze het plein op temperatuur. Hoewel, dansen zat er deze keer niet in.

De Toeternietoeters vullen traditiegetrouw de pauze op met hun présence en muziek. Het plein beleefde een bijzonder moment toen papa Muysers zoon en voorzitter Koen – op missie in Afghanistan - verraste met een telefoontje. Koen was duidelijk aangedaan.

Voor Toeternietoe is de spits eraf. Hun organisatie loopt gesmeerd en de nieuwe locatie is goedgekeurd. Volgende week woensdag halen ze de The Peanuts naar Hasselt. Vijf kerels die stevig amusement beloven.

Foto’s Cora Meier/Walter Heyvaert

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio