Toneelgezelschap Horizon verrast haar leden met vogelworkshop

Print

Toneelgezelschap Horizon verrast haar leden met vogelworkshop

Opglabbeek

Opglabbeek -

De jaarvergadering van toneelgezelschap Horizon is altijd een succes. Dit jaar was de opkomst hoog. Het bestuur had immers een verrassing aangekondigd. De leden zouden zelfs best een fototoestel meebrengen.
De verrassing was inderdaad geslaagd.

Na de officiële vergadering werden de leden niet alleen op een heerlijk diner getrakteerd, maar ook nog op een workshop met roofvogels. De begeleiders demonstreerden de vlucht van de roofvogels met de loer. Enkele dames mochten de benen wijd spreiden om de een valk onder hun rokken te laten vliegen. Alle deelnemers kregen de kans om de valkeniershandschoen aan te trekken en zo een roofvogel van kortbij te kunnen bewonderen. Een twintigtal bekende en onbekende roofvogels lieten zich graag uitgebreid fotograferen voor een lekkere prooi.
Het bestuur kon met grote tevredenheid terugblikken op een geslaagd werkjaar met liefst twee stukken: de revue in december 2012 en een best gesmaakte komedie einde april. Van de revue zijn alle liedjes apart opgenomen op een CD. Die is nog verkrijgbaar bij de voorzitter Lambert Janssen (0476/35.67.00).

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio