Cursisten Engels sluiten het schooljaar af met 'the city where you never get tired'

Print

Cursisten Engels sluiten het schooljaar af met 'the city where you never get tired'

Tongeren

Tongeren -

Wekelijks Engels leren. Een hobby... of een passie misschien? De cursisten Engels van het volwassenenonderwijs CVO13 zetten naar jaarlijkse gewoonte de theorie om in de praktijk. Drie dagen ondergedompeld worden in de Engelse taal en cultuur, waar kan dat beter dan in de stad waar je volgens het gezegde nooit moe wordt?

London, here we come!

De Eurostar flitste de cursisten Engels naar hun bestemming, het prachtige St Pancras Station in Londen. Vertrekpunt van een driedaagse ontdekkingstocht die het gezelschap onder meer langs de Houses of Parliament, Buckingham Palace, Harrod's, Trafalgar Square, Notting Hill, Hyde Park, St Paul's Cathedral, Tower Bridge, Camden Town en Covent Garden zou leiden.

"We laten de cursisten graag kennismaken met Londen in al haar facetten", vertellen docenten Philippe Caberg en Els Willems. "Mooie wandelingen, een inspirerende boottocht, en natuurlijk - mind the gap - de Londense metro mochten niet ontbreken in ons Londens reisverhaal."

De cursisten zijn het alvast over één ding eens: "Veel gezien en veel plezier gemaakt! Het is voor herhaling vatbaar. We kijken al uit naar volgend schooljaar!” Onze nieuwe reeks cursussen starten vanaf september. Neem een kijkje op www.cvo13.be voor ons uitgebreid aanbod.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio