Jong en oud genieten samen in BS De Linde

Print

Jong en oud genieten samen in BS De Linde

Borgloon

Borgloon -

Maandagnamiddag 24 juni verenigden wij jong en oud in BS De Linde. Wij hadden de eer om de bewoners van ‘Het Bloesemhof’ te ontvangen. Vele vrijwilligers stonden deze namiddag klaar om de begeleiding van het rusthuis naar onze school te verzekeren.

Wij mochten rekenen op de diensten van Intesa en de schoolbus.

Omstreeks 14 uur begon het evenement. Alle leerlingen trokken hun mooiste plunje aan. De kinderen werden gemaquilleerd, want ook vandaag moest alles tot in de puntjes verzorgd worden.
Het feest kaderde in een regenboog van kleuren. Hiermee vertolkten de leerkrachten en kinderen de visie van onze school. Samen vertegenwoordigen de leerlingen immers de kleuren binnen in onze school: rood voor de vriendschappelijke banden, groen benadrukt de samenhang met onze omgeving, geel de zonnige gezichten van onze blij gemutste kinderen, blauw de diepe oceaan van vele talenten, violet toont hun verdraagzaamheid, oranje dan weer het geduld en indigo hun doorzettingskracht.
Vele kleuren vullen elkaar aan en vormen samen een harmonieus geheel. Dat we dit wilden delen met iedereen is een vanzelfsprekendheid.
De kinderen kleurden dus ditmaal niet alleen de school, maar toverden bij vele ouderen een glimlach. Er werd genoten van de dansjes en het spektakel.
Wij willen zeker alle mensen en jongeren die hieraan meewerkten van harte bedanken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio