Prachtige voorstelling 'BINGO' door BuBaO de Wikke

Print

Prachtige voorstelling 'BINGO' door BuBaO de Wikke

Maaseik

Maaseik -

Door 180 leerlingen van BuBaO de Wikke uit Maaseik werd er op 21, 22 en 23 juni 2013 in het CC Achter Olmen voor de 7de keer een groot totaalspektakel gepresenteerd vol muziek, zang en dans.

Tweejaarlijks werd er een verrassend thema gekozen, dus ook in 2013 was dat niet anders!

De titel BINGO liet er geen twijfel over bestaan, maar toch werden de zeer enthousiaste toeschouwers hierdoor op het verkeerde been geplaatst.
Het ging immers niet om een gewone BINGO-avond, maar via 12 scènes kon men de lotgevallen volgen van 4 winnaars van een subtropische vakantie en hun piloot. Deze laatste moest samen met Floor, Shania, Tristan en een leerkracht telkens weer een sleutel bemachtigen die hen, via allerlei deuren, toegang gaf tot verschillende tijdperken.

In deze verschillende tijdperken werden ze, samen met het publiek, iedere keer opnieuw verrast door een grote groep enthousiaste kinderen die, onder begeleiding van juffrouwen en meesters, het beste van zichzelf gaven om de sfeer van ieder tijdperk weer te geven. Te oordelen aan de reacties van het publiek slaagden ze hierin met glans en glorie.

Via muziek, zang, dans en filmbeelden maakten we achtereenvolgens kennis met de oertijd, de Inca’s, de jaren ’20-’30, de Flowerpower, de toekomst, de Middeleeuwen, de Vikingen en de Egyptenaren waarna men uiteindelijk terug in de 21ste eeuw belandde.
Het geheel werd op smaak gebracht met mooie decors en prachtige kleding, terwijl ook de verschillende (licht)effecten bijdroegen tot het welslagen van dit fantastische totaalspektakel.

Kortom, BuBaO de Wikke leverde opnieuw een puike prestatie zodat ook deze 7de show mocht gezien en beleefd worden! BINGO was opnieuw een voorstelling waarin ditmaal elke toeschouwer het juiste nummer had én dus winnaar was van een grandioze prijs: een avondje genieten van een ontroerende show waarin het kind centraal stond.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio