Academie Hoeselt sluit schooljaar af met proclamatie

Print

Academie Hoeselt sluit schooljaar af met proclamatie

Hoeselt

Hoeselt -

Het einde van het Academie schooljaar staat voor de deur. Jaarlijks wordt er een proclamatie georganiseerd waarbij de drie disciplines (beeld, woord, muziek) samenwerken aan een slotshow.

Dit jaar was het thema wonderkinderen. Er werd live getekend op het podium van GC Ter Kommen, het publiek kon op het grote scherm zien hoe de leerlingen samenwerkten aan een grote tekening.

Zo iedereen zien welke talenten onze leerlingen in huis hebben en dat ze zelf wonderkinderen zijn. Twee kinderen tekenden live op een lichtbak en maakten zandtekeningen. Het podium was mooi aangekleed met de werkjes van afgelopen weken. De leerlingen van Woord en Muziek improviseerden live op het podium. Improvisaties werden afgewisseld met ingestudeerde stukjes muziek en een monoloog.

Op het einde van de voorstelling ontvingen de kinderen hun diploma.

Alle docenten van de Academie waren ongelooflijk trots op de leerlingen die meededen op het podium! Komende zaterdag 22 Juni is er opendeurdag in de Academie en staan de deuren van de drie afdelingen open. Bij beeld kun je werkjes bekijken, een kunstwerkje maken. Bij alle drie de afdelingen is er ook inschrijfmogelijkheid voor komend schooljaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio