Nieuwe parking in het Peerse stadscentrum

Print

Nieuwe parking in het Peerse stadscentrum

Peer

Peer -

De stad Peer liet de voorbije weken een nieuw parkeerterrein aanleggen in de Kloosterstraat. De vele bezoekers aan het stadscentrum kunnen nu –op een steenworp van winkelstraten en marktplein- met een gerust hart hun voertuig kwijt op het nieuwe parkeerterrein dat geschikt is voor 25 auto’s en dat –vlot toegankelijk langs de Kloosterstraat – is voorzien van 2 plaatsen voor minder-mobielen.

Het terrein werd verhard met dolomiet, de plaatsen voor minder-mobielen met klinkers. Het volledige terrein wordt binnen een 2-tal weken geopend.
Nee, Peer is gelukkig nog geen grootstad met bijbehorende parkeerproblemen, maar de groeiende interesse voor het gezellige, historische stadscentrum voert heel wat bezoekers naar Peer-Centrum. Met name ook de populaire maandagmarkt zorgt elke week voor een gezellige drukte. De nieuwe site kwam er na een overeenkomst met de eigenaars van de lokale kerkfabriek en is een aanvulling op de bestaande parkings langs Zuidervest, Bomerstraat, Noordervest (VDAB en Bogaerdplein) en het A. Preud’Hommeplein.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio