Karen Knaepen presenteert 2de roman: 'Ik weet waarom'

Print

Karen Knaepen presenteert 2de roman: 'Ik weet waarom'

Beringen

Beringen -

Woensdag 19 juni stelde de Beringse schrijfster Karen Knaepen in het oud stadhuis van Beringen haar tweede chicklit voor: 'Ik weet waarom'. Het boek werd opnieuw uitgegeven bij Vertelpunt Uitgevers, net als haar eerste 'Er staan geen sterren aan de hemel'.

'Ik weet waarom' vertelt het verhaal van Leen, een jonge vrouw wiens amoureuze avonturen niet noemenswaardig zijn. Ze stort zich op haar werk als animatrice in het viersterrenhotel Tara Fox en wanhoopt of ze nog ooit de ware zal vinden.
Tot ze de kans krijgt een buitenlandse stage te lopen in een pittoresk dorpje nabij München. Daar, tussen de Beierse bergen, begint dat ene memorabele jaar waarin alles verandert. De ietwat naïeve animatrice, met haar idealistische beeld over de liefde, gooit al haar principes overboord wanneer ze een mysterieuze man ontmoet met wie ze een stomende week beleeft. De elektrisch geladen aantrekkingskracht blijkt echter niet voldoende om Bart ervan te overtuigen hun relatie een kans te geven. Een week genot, zonder meer, is de afspraak die voor Leen echter met de dag moeilijker na te leven wordt. Ze blijft achter met zoveel vragen: Waarom wilde hij niets over zichzelf kwijt? Waarom was hij enkel te vinden voor een kortstondig seksueel avontuur? Waarom wil hij zich niet binden na zo’n fantastische week? Leen zoekt naar antwoorden en vind ze ook, maar op een plaats waar ze die nooit had verwacht!

'Ik weet waarom' is een romantische chicklit met een bijzonder boeiende en geraffineerde plot. De wendingen in het verhaal zetten je als lezer telkens weer op een verkeerde been zodat de spanningsboog tot op het einde behouden blijft.
'Ik weet waarom' is een pageturner en ideale vakantielectuur voor man en vrouw.
Het boek telt 317 bladzijden en is uitgegeven bij Vertelpunt Uitgevers. Het is verkrijgbaar bij de auteur, via www.vertelpuntuitgevers.be of via Standaard Boekhandel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio