Met de iPad de zomer in

Print

Met de iPad de zomer in

Godsheide

Hasselt -

Inmiddels hebben we begin juni onze laatste clubmeeting (donderdag 6 juni) gehad voor de vakantieperiode. En die stond in het teken van "haal meer uit je iPad". Want iedereen moest het beamen: er is zoveel te leren met en rond de iPad, dat onze honger naar meer tips, naar meer onmisbare apps niet gestild kan worden.

Het was dan ook niet te verwonderen, dat er weer bijzonder veel clubleden (uit alle hoeken van Vlaanderen én Zuid-Nederland) kwamen opdagen. Ook de vorige clubmeeting die van 2 mei was een schot in de roos, want toen ging het over iCloud en meer uit je Mac te halen. Soms werd het zelfs te druk, want op de parking in Godsheide botsten de wagens van clubleden tegen elkaar. In een straal van honderden meters is er immers geen vrije parkeerplaats te vinden. De hoogste tijd dat hier iets aan gedaan wordt.

Sinds mei beschikt de club over een tweede internet verbinding, om de grote toeloop aan bezoekers aan te kunnen. Alle topics en workshops zijn immers zo sterk aan het internet gerelateerd, dat het een must werd.

Ondertussen kan je op de website van de Apple gebruikersclub MacLimburg een artikelenreeks terugvinden over iPad tips. Ga je binnenkort op vakantie, dan ga je ongetwijfeld heel wat tips kunnen toepassen: kranten lezen, boeken lezen, magazines, de weersvoorspelling, het verkeer onderweg, de nieuwsberichten, foto's maken en versturen, je facebook bijwerken, een plaats zoeken om te slapen, eten, en te bezichtigen... En nog veel meer.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio