Vertelpunt Uitgevers gaat met 2 chicklits de zomer in

Print
Vertelpunt Uitgevers gaat met 2 chicklits de zomer in

Vertelpunt Uitgevers gaat met 2 chicklits de zomer in

Bree

Bree -

De Breese uitgeverij Vertelpunt Uitgevers lanceert naar de zomerperiode toe twee chicklits, romantische vrouwenboeken die ook door mannen gelezen kunnen worden.

"Schotse wolken" van Kelly Loos en "Ik weet waarom" van Karen Knaepen zijn twee vlot geschreven, romantische verhalen die ideaal leesvoer zijn voor de vakantieperiode.


"Schotse wolken" van Kelly Loos (lerares aan het Biotechnicum in Bocholt) is het verhaal van “Schotse wolken” is het verhaal van Lene en Jonathan. Lene verliest haar ouders en trekt naar Schotland om de reis te maken die haar ouders gepland hadden. Jonathan is een mannetjesputter en vrouwenversierder die een weddenschap aangaat met zijn vriend Kenneth om in Schotland de Three Peaks Challenge, het beklimmen van drie bergen op drie dagen tijd, te gaan ondernemen.
In Fort William komen ze elkaar tegen en blijkt al gauw dat het absoluut niet klikt tussen deze twee heel verschillende mensen. Maar dan is het net alsof er van dat vreemde Schotland iets magisch uitgaat …
"Ik weet waarom" is het verhaal van Leen. Ze is animatrice in het vijfsterrenhotel Tara. Haar liefdesleven loopt niet over rozen. Wanneer ze plots de kans krijgt om stage te lopen in hotel in een pittoresk dorpje nabij München, komt daar op een drastische manier verandering in. De ietwat naïeve animatrice, met haar idealistische beeld over de liefde, gooit al haar principes overboord wanneer ze een mysterieuze man ontmoet die echter slechts één week een stormachtige relatie wil. Daarna verdwijnt hij met de noorderzon. Leen blijft verweesd achter en zoekt antwoorden op de vraag: Wie is hij en wat doet hij? Ze vindt ook antwoorden, maar op een plek die ze nooit had kunnen dromen.
Beide boeken zijn te bestellen via www.vertelpuntuitgevers.be of via Standaard Boekhandel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio