Succesvol bedrijfsbezoek van Ondernemersclub aan verpakkingsbedrijf Rajapack

Print

Succesvol bedrijfsbezoek van Ondernemersclub aan verpakkingsbedrijf Rajapack

Tongeren

Tongeren -

Niet minder dan 74 bedrijfsleiders en managers, leden van de Ondernemersclub Tongeren (OCT), en enkele van onze Belgische en Nederlandse klanten bezochten op 5 juni de bedrijfsgebouwen van Rajapack. Een rondleiding doorheen onze kantoren, werkplaatsen en magazijn gaf een realistisch beeld van Rajapack-in-werking, zoals men het van buiten nooit ziet en zelfs niet kan vermoeden.

Na een mooie inleiding door Peter Vavedin, voorzitter van de OCT, werd het woord gegeven aan Wido Bourel, algemeen directeur Benelux. Hij gaf ons aan de hand van een geslaagde power point presentatie een hoogst interessant inzicht in hoe bij Rajapack alles verloopt met de precisie van een horloge. Dat moet wel, want anders is het niet mogelijk de klanten van Rajapack een levering binnen 24 uur te garanderen met alle producten altijd op voorraad. Met improvisatie lukt zoiets nooit.

Als primeur voor de Limburgse ondernemingen kwam mevrouw Hilde Klijkens het project Ondernemers voor Technisch talent toelichten: een actieplan om jonge mensen met technisch talent meer slaagkansen én werkzekerheid te geven. Dit project is gebaseerd op First Lego League (FLL), een formule die in Nederland al heel succesvol bleek.

Met een hapje en een drankje werd deze even gezellige als leerrijke bijeenkomst bij Rajapack afgesloten, nog net voor middernacht. De foto’s getuigen van de goede sfeer en de aangename contacten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio