Schoolfeest Aan de Basis verhuist wegens regen naar binnen

Print

Schoolfeest Aan de Basis verhuist wegens regen naar binnen

Smeermaas

Lanaken -

Het schoolfeest van basisschool Aan de Basis Smeermaas, zou plaatsvinden op de speelplaats. Speciaal voor dit feest was het podium van de gemeente opgesteld, maar zoals de lente zich tot nu toe manifesteerde, bleek op de dag zelf dat het weer zich van zijn slechtste kant toonde.

Regenvoorspelling en koude temperatuur, waren dan ook de beweegredenen om het feest te laten plaatsvinden in het nabijgelegen Ontmoetingscentrum. De zaal vulde zich al snel met familie en kennissen. Voor de kinderen speelde het verkassen naar de zaal geen enkele rol. Voor het podium stonden naargelang de optredens steeds andere toeschouwers vooraan, om hun kroost te volgen en hen digitaal vast te leggen. Voor de grootouders was een zithoek gecreëerd die toepasselijk de naam Rimpelrockers toebedeeld werd.
Het thema dit jaar was rock en dat werd duidelijk uitgebeeld door de leerlingen van de eerste kleuterklas tot aan de klas van de schoolverlaters. Al bij al zijn schoolteam, oudervereniging en vrijwilligers dik tevreden over het verloop van het Rockfeest.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio