Phoenix: laatste wedstrijd op Esperanza

Print
Phoenix: laatste wedstrijd op Esperanza

Phoenix: laatste wedstrijd op Esperanza

Neerpelt

Neerpelt -

De Phoenix D-meisjes hebben de laatste twee wedstrijden van het seizoen ingezet. Zaterdag werd de laatste thuiswedstijd op gras gespeeld tegen Nuenen dit na de gezellige wedstrijdjes van de allerjongsten. En er werd met 8-2 door onze meiden gewonnen.

Dit is het beste resultaat van het hele seizoen. Het was een mooie wedstrijd, met zeer veel one-touch hockey, mooie combinaties en samenspel. Dit belooft voor het volgende seizoen, of gaan we toch het ‘gras’ voordeel missen?

Zaterdag a.s. volgt de laatste uitwedstrijd in Eersel en daarna volgt er een verdiende rust tot 19 augustus. Dan staat een week hockeykamp op het programma, en dit op de nieuwe locatie van de Damsheide. Het jeugdkamp team heeft ook voor deze gelegenheid een nieuwe mascotte ontwikkeld, Scoop. Scoop is eigenlijk een hockey term waarbij de bal hoog over het veld wordt ‘gelepeld’.

De volwassenen hebben vrijdag afscheid genomen van Esperanza. De dames hebben nog voor hun vakantie huiswerk meegekregen van de nieuwe coach/trainer Roel. We verwelkomden ook nog twee nieuwe trimmers (recreatie hockey), die meteen de smaak te pakken hadden. Nadien werd er op een goede manier afscheid genomen van de VIP-ruimte. Hierbij willen we nogmaals Esperanza bedanken voor de positieve samenwerking in het afgelopen jaar.

De heren hebben op zondag hun laatste seizoenswedstrijd gespeeld in het Brusselse (Brussels University Hockey Club), waarbij er met 1-4 werd gewonnen. Dit dankzij een zeer vroeg doelpunt en een tweede weergaloos mooi doelpunt van topschutter Jan Peeters, nadien aangedikt door Stefan en Sven. Hiermee wordt het seizoen afgesloten op een mooie zesde plaats.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio