thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Veertigtal Start To Runners doen 5 kilometertest in gietende regen

Dat alle weer joggersweer is, bewezen de 40 start to runners in Halen. Tien weken geleden begonnen ze aan hun trainingsprogramma. Met 1 min lopen, 1 min stappen enz. was de eerste training voor sommigen al een zware opgave.

Het team van gemotiveerde gediplomeerde jogbegeleiders dat de atletiek club DCLA-Halen in haar rangen heeft bewezen dat ze al een tiental jaren ervaring hebben.

Rik Donders

Sterk gemotiveerd kwamen de start to runners naar de piste voor hun 5 km test.

We hadden een paar dagen zon gekregen, maar de weersvoorspellingen beloofde niet veel goeds. Met bakken viel de regen uit de lucht. Maar dat kon de sportievelingen niet deren. Aangemoedigd door de mee gekomen supporters en de meelopende joggers haalden ze allemaal de eindstreep. Even tijd om zich te verfrissen en dan naar het cafetaria van de sporthal. Daar verwachtte sportfunctionaris Isabelle Mariman iedereen voor de huldiging met de uitreiking van de diploma's. Iedereen kreeg dan nog een exclusieve t-shirt en wilde poseren voor een foto met diploma en t-shirt.

Nogmaals proficiat aan de ex-start to runners die door het slagen van hun test de stap naar joggers verdiend hebben. Ze werden dan door de speaker voorzitter van de club en de jogbegeleiders uitgenodigd om elke dinsdag en donderdag te komen mee trainen.

Dit om kwart voor acht aan de atletiek piste in de sportlaan in Halen. Ben je een eenzame jogger, en wil je in een aangename groep trainen, wees niet bang.... Kom mee trainen in de groep. Dit is motiverend en je hebt sociaal contact. Bijgevoegd de groepsfoto van de gediplomeerden en een paar foto's van de test.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio