Juffrouw Moniek is jarig

Print

Juffrouw Moniek is jarig

Zonhoven

Zonhoven -

Monique Deckers, in Zonhoven gemeenzaam bekend als 'juffrouw Moniek', Moniek van den Decker' of Moniek vant Eikenhof vierde afgelopen week een niet nader bekendgemaakte verjaardag.

Moniek vond deze gelegenheid, in het kader van haar opdracht als opvoedster, sociale assistente, opvangmoeder, luisterend oor en drankverstrekster, belangrijk genoeg om zondagnamiddag een traktatie te organiseren.

En ja, de klanten waren er allemaal, vooral van Zonhoven natuurlijk, maar ook van ver en nòg verder gelegen gemeentes. Zelfs uit Mont Moulin werd 'n bekend figuur opgemerkt. Tot in de late uurtjes vloeide de drank rijkelijk de hapjes waren perfect en de disc-jockey (Moniek zelf) overtrof zichzelf. De aanwezigen betuigden hun dank met een mooi uurwerk en met een (nog te maken) fotoalbum. Bedankt Moniek, en nog eens : 'Gelukkige verjaardag'. Doe er nog een dertigtal jaartjes bij. Tegen dan is de gemiddelde leeftijd in Zonhoven en omstreken gestegen tot 100 jaar en zullen wij er allicht ook weer bij zijn. Maar tussendoor trakteren mag natuurlijk ook nog!

Foto 1: Moniek, gelukkig met de blijken van sympathie.
Foto 2: De keukenbrigade, afwassen met de glimlach.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio