Linx+ zoekt vrouwen die kledingstukken willen verkopen

Print

Kolderbos

Genk -

De culturele werking Linx+ zit in volle voorbereiding van een Swishing Event. Dit is een moment waarop verkopers en kopers van tweedehandse dameskledij elkaar vinden. Voor de eerste groep is het een mooie gelegenheid om de kleerkast op te ruimen of van miskopen af te geraken, terwijl de laatsten voor een lage prijs kwalitatieve kleding vinden.

Het initiatief vindt plaats op zondag 9 juni van 12 tot 18u. Plaats van het gebeuren is zaal De Kastert in Kolderbos. Ook Passe-par-Vous, de creatieve vrouwenwerking van Kolderbos, zit mee in de organisatie en biedt enkele workshops aan. Iedereen is welkom, ook gewoon voor de gezelligheid.

De initiatiefnemers zoeken nog vrouwen die kwalitatieve kledingstukken, accessoires of vrouwenschoenen willen aanbieden (max. 7 stuks). Ze betalen dan €1 per binnengebracht stuk en ontvangen 90% van de verkoopprijs. Elke verkoper kan natuurlijk zelf ook koper zijn.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met rina.simons@vzwdesluis.be of 0497/82.88.19. De opbrengst gaat naar culturele en sociale activiteiten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio