De Nstars senioren ielpen mee aan de Fun-Athlon

Print

De Nstars senioren ielpen mee aan de Fun-Athlon

Neerpelt

Neerpelt -

Vrijdag 24 mei hebben de senioren van baseballclub Nstars enthousiast meegeholpen aan de tweede editie van de grote Fun-Athlon. Zo'n duizend leerlingen met een beperking leefden zich uit op de sportvelden aan sportcentrum De Deuster in Peer. Daar waren diverse activiteiten en G-sporten te doen waaronder sportief baseballen met de Nstars.

Een vijftal Nstars senioren hadden speciaal een dag vrijgenomen en voldoende materialen meegenomen om zoveel mogelijk kids te kunnen laten baseballen. Vanuit de Nstars tent werd de muziek voor iedere sessie flink hard opgezet zodat de deelnemers op het baseballveld eerst goed konden opwarmen en stretchen op de beats van Gangnam-style. Daarna werd er kort uitleg gegeven, ingegooid en een slagtraining gedaan. De G-baseball initiatie werd afgesloten met een sportieve baseball match waar de leerlingen en begeleiders veel plezier aan beleefden. “Doen we volgend jaar zeker weer !”.

De Fun-Athlon is geen wedstrijd of competitie, maar een evenement waarbij iedereen ongedwongen kan bewegen volgens zijn of haar eigen kunnen. De organisatie hiervan is in handen van het team L.O. van BuSO Sint-Elisabeth uit Peer. De Nstars sponsoren de Fun-Athlon met het geven van G-Baseball initiaties.

Ook zin om mee te doen of te helpen? Contacteer ons op info@nstars.be

Fun – Sports – Fair Play
www.nstars.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio