Met Okra Wijchmaal op vakantie

Print
Met Okra Wijchmaal op vakantie

Met Okra Wijchmaal op vakantie

Wijchmaal

Peer -

Met 43 leden vertrokken we zondagnamiddag vanuit Wijchmaal, met zon en regen, naar de mooie wijnstreek Leiwen aan de Moezel in Duitsland. Om 18 uur begonnen we met een goed geplande vakantie in een ruime en nette vakantiewoning van Eurostrand. Om 18.

30 uur zaten we al heel gezellig samen rond een uitgebreid avondbuffet.
Iedere dag bij een heerlijk ontbijt lag een pittig vakantiekrantje met het dagprogramma en allerhande informatie en Myriam, de Okra reisleidster, stelde er een gezamenlijke activiteit uit voor, maar je kon steeds doen wat je wenste: het was toch vakantie! De weergoden waren ons redelijk goed gezind….het deed echt deugd!
We beleefden samen heerlijke dagen: lekkere etentjes, gezellige praatjes, boeiende uitstappen, rustige wandelingen, allerhande optredens, bowlen, zwemmen en zo meer. Iedereen vond wel iets naar zijn goesting. Nooit zijn we als Wijchmalenaren elkaar zo attentvol nabij geweest!
Mooie dagen duren echter niet lang ….en al gauw was het vrijdag: deze laatste dag met de dagspreuk “De mens ontwikkelt de atoombom, maar er is geen enkele muis, die een muisval maakt” (Einstein). Een doordenkertje om bij het thuiskomen weer van het gewone, eenvoudige leven te genieten en innig dankbaar te zijn om al het goede dat rondom ons en voor elkaar gebeurt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio