KRC Genk

Altijd hetzelfde liedje bij sommige "supporters". Vandereycken deugt niet , Vandereycken dit en Vandereycken dat. Alle statistieken geven Vandereycken gelijk. We hebben nu al 8 punten meer dan vorig seizoen , op verplaatsing zijn we over het hele seizoen genomen de tweede ploeg van België achter Club Brugge, in de terugronde hebben we al 37 punten gepakt, twee meer dan FC Brugge en alleen Standard doet beter dan wij.

Kurt Vanduren - Heusden-Zolder

Onze transfers tijdens de winterstop waren niet slecht dit jaar maar ze zijn gewoon te laat gebeurd. Had onze "slimme" voorzitter de centjes in het begin van het seizoen vanonder zijn matrasje gehaald in plaats van in januari, dan was Europees voetbal allang een feit. Wellicht had dan geen enkele 'supporter' kritiek op de aanpak van de trainer.

Rene heeft een half seizoen moeten roeien met de riemen die hij had en heeft dat goed gedaan. De tweede helft van de competitie moest hij drie nieuwe spelers + Chatelle inpassen en op enkele matchen tijd haalt hij hiermee resultaten , akkoord niet met oogstrelend voetbal en nooit met een vast type-elftal maar je kan gewoon niet verwachten dat dat direct flitsend voetbal gaat geven. De spelers hebben tijd nodig en moeten meedenken als je niet volgens een vast patroon speelt.

Geef Rene ook volgend seizoen de kans en je zal zien.De vervangingen die hij doet zijn soms om de wenkbauwen te fronsen maar er zitten alle wedstrijden 24.000 trainers in de tribune en ze hebben allen een andere visie.

Had Rene Nenad Stojanovic laten staan en hadden ze hem in de laatste vijf minuten nog een keer getorpedeerd dat was hij nog veel verder van huis geweest. Laat in hemelsnaam de trainer zijn werk doen, de grote schuldigen zitten boven in de bestuurskamer. Nu alle schuld op de trainer schuiven is wel zeer hypocriet .