JO voetbal G.S. BEEK behaalt het hoogst mogelijke label voor regionaal voetbal

Print
JO voetbal G.S. BEEK behaalt het hoogst mogelijke label voor regionaal voetbal

JO voetbal G.S. BEEK behaalt het hoogst mogelijke label voor regionaal voetbal

Beek

Bree -

Jeugdopleiding G.S. Beek behaalt een 1 ster –label 2012 -2015 en een nominatie voor de Foot Pass Award (top 3 regionale jeugdopleiding in Vlaanderen).
Al meerdere jaren waardeert Double PASS (professioneel auditbureau) de kwaliteitsvolle werking van jeugdopleidingen in sportclubs.

Dit gebeurt op de eerste plaats via de toekenning van officiële kwaliteitslabels en -sterren. Hierin slaagde onze club met de grootste onderscheiding.

Onze club ontvangt één ster, het hoogst haalbare in de regionale afdeling.
Daarnaast werden ook ‘Quality Awards’ uitgereikt voor de meest verdienstelijke jeugdopleidingen binnen de Vlaamse jeugdsport.
We zijn trots te mogen melden dat G.S. Beek bij de 3 clubs behoorde die genomineerd werden. Wij werken aan kwaliteit.

Naar jaarlijkse gewoonte werden deze prijzen officieel overhandigd tijdens de ‘Quality in Sports Happening’. De editie 2013 vond plaats op woensdag 22 mei 2013 in De Zandloper in Wemmel (Brussel).

G.S. Beek kreeg een uitnodiging om met 10 bestuursleden aanwezig te zijn.
Je mag er zeker van zijn dat de sfeer in het busje super was. Met de uitreiking van deze kwaliteitsprijzen hoopt Double PASS, samen met de VFV, de clubs te stimuleren om verder te investeren in een kwaliteitsvolle jeugdwerking. Zij vormen immers de basis van een succesvolle voetbalpiramide.
Voor meer info en foto’s:www.doublepass.com en/of www.groenstarbeek.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio