Geweldig optreden van Mauro

Print
Geweldig optreden van Mauro

Geweldig optreden van Mauro

Neerpelt

Neerpelt -

Heerlijke muziek, onbegrensd stembereik, catchy, sexy, ... het aanwezig publiek kwam superlatieven te kort om de passage van The Hitsville Drunks te bewieroken.

Die hadden er dan ook duidelijk zin in! Nadat Video Volta uit Turnhout het publiek met succes opwarmde, verscheen Mauro in eerste instantie alleen op het podium.

Enkel gewapend met zijn stem en gitaar bracht hij een mooie medley te berde waarin o.a. Queen en Evil Superstars de revue passeerden. Apart, maar eigenlijk gewoon om even het ijs breken, aldus een goedgeluimde Mauro.

Meteen daarna vervoegde de band hem en speelden ze een catchy en relaxte set waarin powerbalads en powerpop - zo noemen ze het zelf- elkaar opvolgden. Hitsville Drunks nummers afgewisseld met oudere pareltjes van The Evil Superstars en Mauro (Let me know) wisselden elkaar af. Band én publiek genoten zichtbaar! Geslaagd concert van vier mijnheren met een hoofdletter M, de M van Mauro!

Op 1 juni presenteert Decibelz opnieuw een topconcert in Neerpelt met Japan4, The Devilles én WILLOW! Info en tickets via www.decibelz.be of 011.80.50.02 Decibelz geeft maar liefst 10 vrijkaarten weg voor dit superconcert. Om kans te maken stuur je een mailtje naar kris.steegmans@decibelz.be met je naam en gemeente. Tip: Als je hun Facebookpagina 'liked' verdubbel je je winstkans op een gratis ticket!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio