Verhofstadt

Ik vind dat Verhofstadt wel degelijk de Vlamingen tegen zich aan het opzetten is. Alle partijen hebben getekend voor de splitsing van B-H-V. Verhofstadt is daar met zijn paarse meerderheid niet in gelukt en dat is in het belang van het Vlaams Belang. VB zal bij de volgende verkiezingen een grote sprong voorwaarts maken, door de politiek van de huidige paarse regering. Ook heeft Verhofstadt koning Albert voor zijn kar proberen te spannen, terwijl die eigenlijk neutraal moest blijven.

Patrick Van Alst - Sint-Truiden

Verhofstadt is naar de Koning gegaan, omdat hij voelde dat hij de zaken niet meer in de hand had. Het is de PS van Elio Di Rupo die dit land feitelijk bestuurt. Verhofstadt beseft dat zijn regering een zware opdoffer gaat krijgen bij de volgende verkiezingen. Dat geldt ook voor de CD&V, want die praten ook met het VB terwijl ze met die partij geen zaken willen doen.

Het wordt hoog tijd dat Verhofstadt zich eens gaat bezinnen, want de mensen zijn het geloof in zijn regering kwijt. Ik hoop dat ze bij de volgende verkiezingen massaal voor een partij zullen stemmen: Vlaams Belang. Die komen tenminste op voor de Vlamingen, terwijl de anderen zand strooien in de ogen van de Vlamingen. Maar gelukkig hebben de mensen dat al lang door.