Nationaal Kampioenschap LRV Eventing

Print
Nationaal Kampioenschap LRV Eventing

Nationaal Kampioenschap LRV Eventing

Berg

Tongeren -

Op 2 juni 2013 vindt het nationaal eventingkampioenschap van LRV plaats op en rond de Galgenberg in het Limburgse Tongeren. Zowel in 2007 als in 2010 was organiseerde vereniging LRV Volharding Riksingen al eens gastheer en ook nu zijn de Limburgers vast van plan om er een topdag in de LRV-werking van de maken.

Daarvoor heeft de organisator alvast alle ingrediënten in huis. Ervaring en know how maar ook een uniek kader en een landschap waarvan menig cross-bouwer alleen maar kan van dromen. Wie een nationale titel op de Galgenberg ambieert zal op alle vlakken top moeten zijn, want het heuvelachtig landschap vraagt om combinaties die in topvorm zijn. Niet alleen op conditioneel vlak,ook op mentaal vlak moeten de geselecteerden sterk in hun schoenen of beter in hun laarzen zitten, want de stress van het moment finaal kan de doorslag geven.

Om 9u gaan de eerste combinaties van start en terzelfdertijd worden de dressuurproeven verreden op de naastliggende velden. De jumping start rond de middag. Dus een ganse dag spektakel,kortom de paardensport op zijn mooist

Een bezoek aan de nationale eventingwedstrijd van LRV loont dit jaar zeker de moeite. Er is het bijzonder mooie kader, het heuvelachtig landschap en u ziet de beste combinaties uit elke reeks aan het werk en als toeschouwer maakt u kennis met de typisch Limburgse gastvrijheid.
En op vrijdag 31 mei heeft er een gezellige barbecue plaats in de feesttent,gelegen op Galgenberg. Je kan hiervoor nog steeds inschrijven.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij Lily Diriks(gsm 0478/500 247)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio