80 jaar Femma Rooierheide

Print

80 jaar Femma Rooierheide

Rooierheide

Diepenbeek -

80 jaar Femma of vroeger KAV. Dit was zeker een reden om zaterdag te feesten. Toeval of niet maar het waren juist geteld 80 dames die aanwezig waren op deze viering. We zijn dan ook begonnen met een gemeende 'dank je wel' te brengen naar al onze leden.

Allereerst voor hun aanwezigheid, maar ook dat wij ,dank zij deze leden, hier op Rooierheide mogen spreken van een bloeiende vereniging.

Wij zijn dan ook terecht fier dat, ondanks de moeilijke tijden voor de verenigingen, nog steeds 125 leden hebben. Het is pater Augustinus die samen met 34 vrouwen hiervoor 80 jaar geleden de basis gelegd heeft.

Omdat het feest ook in het teken stond van Moederdag, zijn we die avond begonnen met een mooie bezinning gebracht door mama Brigitte en dochter Melissa. Om verder te gaan in dit thema was het de beurt aan enkele kinderen die samen met Tom Waterschoot, het liedje brachten “Dat is toch je moedertje” van Corry Konings. Dit was zeer mooi en hartverwarmend.

Later werd er een smakelijke schotel geserveerd, gevolgd door een lekker gebakje met een feestelijke 80 bovenop.

En dan was er muziek, mooie ontspannende muziek, gebracht door Tom en Rudi. Iedereen kon meezingen en dansen en vele dames deden volop mee aan de polonaise.
Nog een fraaie tombola en een attentie voor alle leden als herinnering aan dit 80-jarig feest en zo kwam er ook aan deze gezellige viering een einde.

Nog een dikke merci voor allen die meegeholpen hebben aan het organiseren van dit feestelijk jubileum en bedankt dames voor deze aangename avond.

Het Femma-team


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio