Jeugdraad geeft podiumkansen aan jong DJ-talent!

Print

Jeugdraad geeft podiumkansen aan jong DJ-talent!

Dilsen

Dilsen-Stokkem -

Op zaterdag 4 mei organiseerde de jeugdraad van Dilsen-Stokkem in samenwerking met jeugdhuis De Barak Dilsen de 2de editie van de DJ-contest. Uit 17 inschrijvingen werden 8 deelnemers geselecteerd. Tijdens de wedstrijd gaven 6 individuele DJ’s en 2 duo’s het beste van zichzelf achter de draaitafels van het jeugdhuis.

Er werd gejureerd door enkele DJ’s van DJ-pool Ham, door de stuurgroepleden van de jeugdraad en door DJ Lazy B: de winnaar van de vorige editie.

Ook de stem van het publiek telde mee, want ieder van de 200 aanwezigen mocht een stem uitbrengen op zijn favoriet! De sympathie van het publiek ging uit naar de DJ’s die de contest uiteindelijk ook wonnen: “Kenneth & Andy”, dé sfeermakers van de avond! Samen met “Redox”, die als 2de eindigde, krijgen zij een extra podiumkans tijdens de jeugdraadfuif “Cocktailz & Beatz III”. De stuurgroepleden zijn nu volop bezig met de voorbereiding van deze fuif voor jongeren, die in het najaar zal doorgaan.

In onze stad zijn ontzettend veel jongeren met muziek bezig. Dat bleek al duidelijk uit de onderzoeken die de jeugdraad en jeugddienst deden voor het opmaken van het huidige jeugdbeleidsplan. De jeugdraad vindt het belangrijk om met de talenten aan de slag te gaan en hen de kans te bieden om voor een publiek op te treden. Bij al deze muzikale activiteiten stelt de jeugdraad gratis oordopjes ter beschikking aan de aanwezige jeugd, zo kunnen ze fuiven met de nodige gehoorbescherming!

De jeugdraad organiseerde deze DJ-contest in samenwerking met jeugdhuis De Barak en met ondersteuning van de stad Dilsen-Stokkem en de provincie Limburg.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio