HCPentagoon Kortessem deelname Artevelde Youth Cup 2013

Print

HCPentagoon Kortessem deelname Artevelde Youth Cup 2013

Kortessem

Kortessem -

Het handbalseizoen afsluiten is voor HCPentagoon Kortessem synoniem met deelnemen aan de Artevelde Youth Cup. Na een zorgvuldige voorbereiding door een vrijwilligersteam werd ook dit jaar tijdens het Pinksterweekend opnieuw naar Gent gereisd.

Hoewel de spoorwegen zorgden voor een mindere start in de heenreis, kon dit het enthousiasme niet temmen.

Niet enkel waren er de handballertjes die voor het eerst meegingen. Een nieuwe overnachtings-locatie en nieuwe vrijwilligers maakten zelfs de oude rotten nieuwsgierig naar het verloop van dit jaarlijks evenement.

De weergoden bleken alvast hun sluizen niet dadelijk open te stellen tijdens het tornooi. Hetgeen natuurlijk het enthousiasme aansterkte. Sportief deed HCPentagoon Kortessem het eveneens sterk.

De pupillen jongens en meisjes alsook miniemen meisjes mochten een beker mee naar Limburg brengen. Maar bovenal kwam iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Alle nieuwigheden doorstonden moeiteloos deze jaarlijkse Pentagoon jeugdhandbalafsluiter. Dit is enkel mogelijk dankzij een welwillend bestuur, een geëngageerd 12-koppig-vrijwilligersteam en hun 44 leden.

Tot volgend jaar allemaal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio