Sparvoc Lanaken-Briegden sluit seizoen af

Print

Sparvoc Lanaken-Briegden sluit seizoen af

Lanaken

Lanaken -

Afgelopen zondag, 19 mei, sloot Sparvoc Lanaken – Briegden het seizoen 2012-2013 officieel af met hun seizoensafsluiter. Het familietornooi gevolgd door een BBQ was een groot succes.
Voorzitter Mouchaers keek terug op een goed seizoen en profiteerde ervan om een aantal kampioenen en personen in de bloemetjes te zetten.

Zo werd Marc Panis gehuldigd. Marc stopt als actieve trainer maar blijft de club met raad bijstaan. Zijn geschiedenis bij de club gaat jaren terug, eerst als speler, later als trainer, als jeugdcoördinator, als mentor voor jonge coaches, als redder in nood in 1991, als... . Marc nam al talloze rollen op binnen Sparvoc en heeft altijd de club hoog in het vaandel gedragen en geholpen waar nodig. Zoals gezegd gaat Marc Sparvoc blijven helpen coaches te begeleiden en zijn sportieve visie over te brengen aan de sportieve cel en aan de trainers van onze club. Daarvoor is Sparvoc hem zeer erkentelijk.

Verder werd de afgelopen seizoen opgestarte ouderraad toegelicht. Stefan Paulissen, onder-voorzitter bij Sparvoc, trekt hierin de kar. Met deze ouderraad hoopt Sparvoc een nog betere aansluiting te vinden met hun Sparvoc-familie. Nuttige tips, goede feedback, helpende handen zijn maar enkele concrete voorbeelden van deze samenwerking.

De terugblik op afgelopen seizoen werd afgerond met de huldiging van de ploegen die kampioen speelden of een Limburgse beker pakten. Zo werden de Meisjes preminiemen, miniemen en scholieren en de Jongens scholieren en junioren gehuldigd uitvoerig in de bloemen gezet.

Om af te sluiten werd vooruit geblikt naar de toekomst. Sparvoc zou Sparvoc niet zijn als we niet hard in zouden zetten op jeugd. “Kom straks maar eens kijken naar onze jeugd-ploegen en je zal zien dat er veel jong geweld rond loopt.” zei voorzitter Mouchaers. Dit is nog altijd de enige toekomstvisie en de enige manier om hier in de Maaskant, terwijl volleyballend Limburg jaarlijks meer en meer krimpt, te blijven bestaan. Zo zullen we ook volgend jaar hard inzetten op het rekruteren van nieuwe speeltuin en benjamins. Immers daar wordt de basis van onze club gelegd.

Seizoen 2012-2013 was hierbij dan wel officieel afgesloten, toch zit het werk er niet op. Zo is het bestuur volop bezig met de organisatie van de Carpe Noctem 2 party en het Bunkie Beach gebeuren. We hopen jullie hier dan ook in grote getallen te mogen verwelkomen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio