VV Brustem C Kampioen in 2de Provinciaal B.

Print
VV Brustem C Kampioen in 2de Provinciaal B.

VV Brustem C Kampioen in 2de Provinciaal B.

Brustem

Sint-Truiden -

Na een schitterend seizoen werd VV Brustem C Kampioen in 2de Prov. B.
Zowel de 1ste ploeg, als de Beloften kroonden zich tot welverdiend kampioen. Beide teams verloren maar 3 wedstrijden op een totaal van 32, maakten elk meer dan 80 doelpunten en kregen amper tegengoals.

Van aanvang aan de leiding van de competitie, constant spelen met de druk om nummer 1 te staan, werd deze positie nooit meer afgegeven.
Vorig jaar werden twee ploegen kampioen met de U13, een 2-sterren Foot Pass label; evenals vorig jaar zijn ze dit jaar weer genomineerd bij de beste 3 Provinciale clubs van België.
De jeugdwerking doet het uitstekend en VV Brustem C brengt dan volgend seizoen maar liefst 20 ploegen in competitie. 16 spelers van de geselecteerden (1ste ploeg) komen uit de eigen jeugdwerking, een bekroning voor de hele club.
De club hield er dan ook aan om in een schitterende kampioenenviering en onder een stralende zon vorige zondag in 't Fijn genoegen, iedereen te huldigen. Spelers, technische staf, bestuur, jeugdwerking en alle vrijwilligers passeerden de revue en werden hiermee dan ook beloond voor hun enorme inzet. Het stadsbestuur en het Provinciaal Comité van Limburg - KBVB deelden in de vreugde en spraken hun bewondering uit voor de geleverde prestaties.
Op naar 1ste Prov, met de jeugdwerking als bagage in de achterzak. Succes verzekerd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio