Candalucé verkoopt in Lanaken

Print

Candalucé verkoopt in Lanaken

Lanaken

Lanaken -

Elke dinsdagvoormiddag vindt in Lanaken de lokale markt plaats. Op 14 mei 2013 heeft Candalucé ook hier haar tentje opgeslagen. De dorpelingen hebben op deze manier kennis kunnen maken met de mini-onderneming van de leerlingen van 6H van het Technisch Instituut Sparrendal te Lanaken.

Om de dag te beginnen, zijn 6 leerlingen om 07.00 uur onze stand gaan opbouwen. We hebben een tent opgezet, zodat we droog stonden in geval van regen en om de aandacht van de mensen te trekken. Deze tent hebben we voorts versierd met ballonnen, onze spandoek, statafels, enzovoort.

Om 08.00 uur stonden we, samen met de andere marktkramers, in de startblokken. Ook bij deze verkoop hebben we een verkoopprijs gehanteerd van €2,99 per pakketje. Tot onze verbazing waren we al halverwege onze stock toen de tweede groep de eerste groep kwam aflossen om 09.30 uur. De groep die niet moest verkopen, mocht in het centrum rondlopen om iets te drinken of te eten en inspiratie op te doen voor onze komende verkoop.

Buiten ieders verwachting waren we reeds om 11.00 uur uitverkocht. Blijkbaar zijn onze pakketjes enorm in de smaak gevallen bij de ‘Lanakenaar’ en was het voor ons een zeer geslaagde voormiddag!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio