Prins van het levenslied in Mimosa

Print

Termolen

Zonhoven -

Afgelopen maandag vond naar maandelijkse gewoonte de seniorennamiddag plaats in zaal Mimosa te Zonhoven. Artiest van de maand was niemand minder dan Bobby Prins. Na het grote succes van zijn vorig optreden in zaal Mimosa was het publiek weer massaal aanwezig.

Om 14 uur klonken de eerste noten van het huisorkest ‘Puur toeval’ en even later waren de eerste danspasjes al ingezet. En dat Pascal en Conny van ‘Puur toeval’ het publiek kunnen entertainen werd weet ondertussen iedereen.

Dan was het de beurt aan Bobby Prins. Dat zijn liedjes nog steeds gekend zijn bij het publiek was duidelijk te merken. Stuk voor stuk meezingers die menige mensen deden mijmeren aan hun tijd van ongeveer 40 jaar geleden. Het nummer ‘Sancta Maria’ (1972) werd door de zaal meegezongen in koor en het deed Bobby Prins duidelijk plezier op het podium. Hij voegde er nog aan toe dat er waarschijnlijk vele mensen zijn getrouwd met dit nummer als openingsdans en dat er ondertussen ook al velen gescheiden waren met zijn nummer ‘Als je niet meer van me houdt’. De beentjes werden los geschud tijdens een polonaise, een regelmatig voorkomend fenomeen in zaal Mimosa. Als verrassing had Bobby zijn accordeon meegebracht en bracht ‘Alte Kameraden’ en ‘Circus Renz’. Een prachtig stukje muziek waarbij de hele zaal de handen op elkaar kreeg. Als afsluiter bracht hij ‘Jou herken ik met gesloten ogen’. De Prins van het levenslied had iedereen een prachtige namiddag bezorgd en dat Bobby Prins een man is die leeft voor zijn vak en zijn muziek kan de opsteller van dit artikel alleen maar beamen. Tijdens een gesprek tussen zijn twee optredens had Bobby het over het geluk dat hij heeft om mensen te kunnen entertainen en gelukkig te maken met zijn liedjes. Hij had het over zijn recente optredens tijdens ‘Houden van’ in het Sportpaleis van Antwerpen, over collega’s die zijn heengegaan, over zijn bezoek aan Eddy Wally in het rusthuis en over het optreden binnenkort tijdens een hommage aan zijn vriend Joe Harris die op 1 juni 2003 overleed. Kortom, iemand die weet waarover hij praat en zingt. Proficiat, Bobby. Volgens de laatste berichten is Bobby Prins terug geboekt voor de maand oktober. Volgende maand is Luc van Meeuwen van de partij. In voorverkoop zijn er al vele plaatsen geboekt, dus snel zijn is de boodschap. Reserveren kan op het nummer 0499/194121. Tot dan!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio