De breimadammen van De Vierde Wand

Print
De breimadammen van De Vierde Wand

De breimadammen van De Vierde Wand

Oud-Winterslag

Genk -

Na het ontbijt volgt het ochtendritueel: Een gezellig onderonsje, al breiend, en dat dan nog wel voor het goede doel, hoe leuk kan breien zijn?
De breimadammen van Seniorenresidentie De Vierde Wand te Winterslag, Genk weten er alles van! Dagdagelijks komen zij samen om vierkante breilapjes te maken.

Deze worden later verzameld en op de “samennaaidag”, georganiseerd door het project : “Dekens voor Pakistan” samengesteld tot een lekker warm lappendeken. Het blijft niet enkel bij dekens, ook babysokjes, -wantjes, -mutsjes en babybloesjes worden gebreid.
Het project “Dekens voor Pakistan” is intussen, gedurende de jaren, danig uitgegroeid en voorziet niet enkel Pakistan maar ook hulpbehoevenden in andere en eigen land, van warmte!

Bolletjes breigaren zijn steeds welkom zodat onze breidames niet werkloos vallen. Zodoende willen we via deze weg graag een warme oproep doen om restjes garen, wol, alles waarmee kan gebreid worden, te bezorgen bij Seniorenresidentie De Vierde Wand. De breimadammen en degenen die later onder een warm dekentje mogen slapen, zullen u dankbaar zijn!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio