Feestdagen voor de jeugd bij Hoger Op Molenbeersel

Print

Feestdagen voor de jeugd bij Hoger Op Molenbeersel

Molenbeersel

Kinrooi -

Het waren hoogdagen voor onze jeugdige voetballers de afgelopen dagen.
Allereerst was er op Pinksterzaterdag het HOM jeugdtornooi voor debutantjes, duiveltjes en preminiemen dat maar liefst 53 teams naar onze terreinen bracht. Enkel het U9 team van Opitter had uiteindelijk in laatste instantie moeten afhaken wegens ziekte van het merendeel van de spelertjes.


De vele regenbuien in de voorafgaande dagen voorspelden weinig goeds maar terwijl in de vroege ochtend nog een klein beetje motregen viel , bleef het uiteindelijk droog en in de late namiddag kwam het zonnetje er toch nog voorzichtig door. Ideaal weer voor zo’n 500 kleine ‘vedetten in spe’ die zich konden uitleven voor de ogen van meer dan 500 supporterende begeleiders, ouders, grootouders, broertjes of zusjes. Organisatorisch verliep alles ook zoals gepland. Binnen de krijtlijnen, uitgetekend door 'tornooidirecteur Matty', werd het geheel in goede banen geleid door meer dan 60 vrijwillige helpers (scheidsrechters, kantinepersoneel, eet-en biertent, kleedkamertoezicht, inkomloket, parkingtoezicht, …). Bij deze houdt Hoger Op Molenbeersel er dan ook aan om zijn welgemeende dank uit te spreken voor al deze helpende handen. Zonder jullie massale bijdrages was het niet mogelijk geweest om dit evenement zo succesvol te laten plaatsvinden!
Verder beleefden onze duiveltjes ook nog een topdag op donderdag. Zij mochten ter gelegenheid van de play off wedstrijd KRC Genk- Standard Luik met de grote vedetten het terrein opstormen en hun wedstrijdje afwerken tijdens de rust.

PROGRAMMA KOMENDE WEEK
Woe 22 mei 18:30 u10 HOM – Racing Peer
Woe 22 mei 18:30 u11 HOM – Racing Peer
Woe 22 mei 18:30 u6-7 mx Wijshagen – HOM
Vrij 24 mei 17:45-20:05 u6-7 mx Tornooi Opoeteren


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio