Natte autoluwe schoolweek in GBS Henis

Print

Natte autoluwe schoolweek in GBS Henis

Henis

Tongeren -

Ook dit schooljaar organiseerden de leerkrachten verschillende activiteiten om de autoluwe schoolweek in de kijker te zetten. De kinderen, leerkrachten en ouders konden gedurende deze week stickers verdienen door massaal te voet, met de fiets of met de bus naar school te komen.

Zelfs de regen kreeg onze leerlingen, leerkrachten en (groot)ouders niet klein. Sam de verkeersslang was reeds na 3 dagen volledig vol.

Fietsen werden gecontroleerd,wandel- en fietspoolings werden goorganiseerd, een heus verkeerspark werd opgebouwd en verschillende behendigheidsproeven werden afgelegd in het dorp. Zelfs de kleuters maakten een fietstocht door het dorp. Als beloning voor hun dagelijkse inzet werd omwille van de regen het afdak, in plaats van de straat, omgetoverd in een echt speelparadijs.

Ter afsluiting wensen we de helpende (groot)ouders, de stadsdiensten te bedanken voor hun medewerking en natuurlijk een welgemeende proficiat aan alle coole leerlingen, leerkrachten, personeel en (groot)ouders voor hun organisatie, hulp en talrijke opkomst gedurende deze natte autoluwe schoolweek. We doen tenslotte nog een warme oproep om ook in de toekomst regelmatig voor korte afstanden de fiets of de voeten te gebruiken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio