Autoluwe schoolweek in Domino Genenbos

Print

Autoluwe schoolweek in Domino Genenbos

Genenbos

Lummen -

Ook dit schooljaar organiseerden we in Basisschool Domino verschillende activiteiten om de autoluwe schoolweek in de kijker te zetten. De kleuters maakten kennis met een politievoertuig en de kinderen van het lager lieten hun fiets controleren.

Drie dagen lang stonden verschillende parcours op de speelplaats: een behendigheidsparcours, een vaardigheidsparcours en een schildpaddenrace.

Voor deze race moesten de kinderen een afstand zo langzaam mogelijk afleggen zonder hun voeten op de grond te zetten. De parcours zorgden voor plezante speeltijden waarin gefietst kon worden onder het goedkeurend oog van de turnleerkracht. Op woensdag 15 mei werden de medailles uitgereikt aan de winnaars. Spannend hoor! Enkele kinderen ontvingen zelfs drie medailles. Als afsluiting van het project vormden we met z’n allen een reuzengrote fiets op de speelplaats. Nadien zongen en dansten we samen het Aya-lied. Speciaal voor de (groot)ouders die kun kind(eren) kwamen afhalen, herhaalden we met veel plezier dit leuke lied.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio