Tweeduizend kinderen werken mee aan tentoonstelling 'Dromen op wielen'

Print

Tweeduizend kinderen werken mee aan tentoonstelling 'Dromen op wielen'

Heusden-Zolder

Heusden-Zolder -

Liefst 2.000 kinderen en jongeren van de tekenacademie uit Heusden-Zolder, Beringen, Houthalen-Helchteren en Tessenderlo hebben met hun kleurrijke fantasieën vorm gegeven aan de fascinerende wereld van de voortbeweging op wielen.

Dus vul je benzinetank, pak je fiets of klim op je skateboard en kom genieten van “Dromen op wielen”.

Bewonder een dolgedraaide tentoonstelling over de geheimen van rollende wielen en ronkende motoren in cultuurcentrum Muze, Dekenstraat 40 in Heusden-Zolder.

Duizenden grote en kleine kunstwerken werden deze week het cultuurcentrum binnengedragen en meteen zijn de docenten enthousiast begonnen met de presentatie. Het is een magnifieke cocktail van gekke koersbeesten, autorobotten, opgefokte voertuigen… Kortom, één grote ode aan de verbeelding.

Ontdek de passie van de mens voor fietsers, skaters, scooters, raceauto’s, zeepkisten, rollercoasters en formule 1. Baan je een weg tussen afgesleten autobanden of blinkende velgen. Kijk op deze expo onder de motorkap, ruik de smeerolie of laat je betoveren door prachtige pitspoezen en promomeisjes. Vergeet het autosalon, de tentoonstelling van deze jonge kunstenaars knalt als een oude uitlaatpijp!

De expo is te bezichtigen in CC Muze Heusden-Zolder t.e.m. 16 juni, elke dag van 14u tot 18u. Meer info: www.academie.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio