thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Kenny Philippaars en Stardancers brengen wervelende show

Diepenbekenaar Kenny Philippaars heeft van kindsbeen af een passie voor dansen en startte in 2007 zijn eigen dansschool ‘Footloose Dancers’ in Diepenbeek, sinds 2008 is hij lid van de boysband Get Ready als zanger en danser en behoort hij als acrobatische rock & roll danser in 2010 bij de top 20 van de wereld en behaald hij 10 Belgische en Beneluxtitels.

jean_pierre valkeneers

Tv-programmamakers, artiesten en evenementen maken gebruik van zijn choreografieën. Met zijn eigen onderneming de ‘ Stardancers’ die Kenny opricht in 2009 staat hij met zijn dansers en acts op nationale en internationale podia.

Met zijn nieuwe show in het OC Lutselus ‘Stardancers feat Stardiva´s on television’ toonde Kenny samen met zijn dansers welke kwaliteiten hij heeft. Speciale gasten als Miss Travestie Belgium 2013 Sasha Ryan, Tilly Taylor, Daisy Divine en Luna Sylver miss Stardiva 2013 vormen de Limburgse Stardiva’s die de Stardancers vorm geven. Eigen werk en choreografieën op bekende filmmuziek van o.a The Boyguard, The Blues Brothers, Chostbusters, Men in Black, The Dukes of Hazzard, Burlesque en sketches van tv programma´s maakte van deze show een wervelend spektakel. Stardancers is nog op zoek naar jonge dansertjes die zich aangetrokken voelen tot de wereld van dans, glamour en glitter. Deze kunnen contact opnemen via kennyphilippaars@hotmail.com of www.stardancers.be De lessen vinden plaats in ‘Basisschool – De Loep’ Toekomststraat 45 in 3590 Diepenbeek.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio