Middenstand van Houthalen-Helchteren beleeft weer drukke dagen

Print
Middenstand van Houthalen-Helchteren beleeft weer drukke dagen

Middenstand van Houthalen-Helchteren beleeft weer drukke dagen

Houthalen-centrum

Houthalen-Helchteren -

Traditiegetrouw is het op de eerste zondag van mei in Houthalen-Centrum kermis én jaar-markt. Ook dit jaar zorgden deze activiteiten voor een zeer grote volkstoeloop.
Houthalen-Oost is met Pinksteren aan de beurt met de kermis en de jaarlijkse pinkstermarkt op maandag 20 mei.

Zaterdagavond wordt om 22 uur het weekend ingezet met een mooi vuurwerk dat de Middenstanders van Houthalen-Oost organiseren. Van woensdagnamiddag tot dinsdagavond worden het Lindeplein en enkele aangrenzende straten verkeersvrij gemaakt.

Op vrijdag 31, zaterdag 1 en zondag 2 juni vindt dan ook naar jaarlijkse gewoonte de braderie in Houthalen-Centrum plaats. Een organisatie van de Handelaars Houthalen-Centrum. Zaterdag en zondag worden een aantal leuke activiteiten voor de kinderen gepland. Straatanimatie zal voor de nodige sfeer zorgen in de verkeersvrije straten.
Twee weken later, op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni, houden de Verenigde Handelaars Helchteren hun opendeurdagen. Op zondag 16 juni volgt dan de braderie in het centrum van Helchteren. De Kazernelaan zal afgesloten zijn voor alle verkeer. Tijdens deze dagen wordt kinderanimatie en een optreden van Domino voorzien.
Deze activiteiten van de lokale middenstand zorgen voor de nodige animatie als aanloop naar de grote vakantie en het Lachfestival. Eens temeer het bewijs dat de inbreng van de middenstand in grote evenementen in Houthalen-Helchteren niet te verwaarlozen is.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio