BHV

De Vlaamse partijen in de nationale regering met Verhofstadt op kop, hebben weer eens laten kijken aan de bevolking wat voor hun belangrijk is.

Leon Bokken - Bree

Een handtekening, een gegeven woord, belofte aan alle Vlamingen worden gewoon overboord gegooid om maar te kunnen blijven "REGEREN". Of anders gezegt als de Heren Verhofstadt, Stevaert, Van De Lanotte, en de hele zooi maar kunnen blijven. En de Vlamingen aan de hele wereld

voorstellen als een achterlijk en onnozel volk.

Heren wat denken Jullie dat de kiezer gaat doen, Ik moet er geen tekeningske bij maken zeker.

De Vlaamse partijen in de nationale regering moeten bij de volgende verkiezingen, wanneer ze ook zullen zijn, afgestraft worden. Deze mensen zijn geen vertegenwoordigers van de Vlamingen maar van hunne eigen portemonnee. Ze zijn gewoonweg niet te vertrouwen.

Ik hoop alleen maar dat het vlaams belang weer niet als grote winnaar uit de volgende verkiezingen komen. Dat zou een ramp zijn, maar de kans is wel zeer groot. De schuld licht dan zonder meer bij Verhofstadt en zijn VLD en aan Stevaert en zijn SPA-SPIRIT.

Het is onverantwoord de regering nu te laten vallen! Dit is de grootste onzin die Ik ooit gehoord heb.

Dat de Heren mij eens zeggen wat er dan nog moet gebeuren om een regering te laten vallen.

Jullie hebben Je eigen kiezers bedrogen en belogen, er zijn al menig Ministers moeten opstappen voor veel minder.

Ik ben geen fanatieke Vlaming, en Ik zal niet voor het vlaams belang stemmen, maar Ik wil de Franstalige ministers er toch ook op wijzen, als België barst dat het heel veel met hun houding tegenover de Vlamingen maken heeft. Maar dat de huidige Vlaamse ministers in de nationale regering te zwak, te hebzuchtig en te laf zijn, daar kunnen de Walen niets aan doen.