Ijssalon De Potter tekende in op EFRO-project

Print
Ijssalon De Potter tekende in op EFRO-project

Ijssalon De Potter tekende in op EFRO-project

Neerpelt

Neerpelt -

Onlangs opende ijssalon De Potter zijn deuren in Neerpelt. De zaakvoerders tekenden in op het project « Gun je handelspand een facelift ». Hiermee realiseerden ze een nieuwe eigentijdse vitrine.
Ook de uitstraling van een pand draagt immers bij tot een aangename en gezellige omgeving om te winkelen en te shoppen en komt de aantrekkelijkheid van het handelscentrum ten goede.

Daarom stimuleert de gemeente eigenaars en handelaars in het centrum om bijzondere aandacht te besteden aan de voorgevel van hun handelspand.

De gemeente voorziet financiële ondersteuning voor gevelrenovatie aan handelspanden in het centrumgebied. Co-financierders in dit project zijn EFRO, de Provincie Limburg en Vlaanderen (Hermes-steun).

Om in aanmerking te komen voor betoelaging moeten de uit te voeren werken minimaal 5.000 euro bedragen. De betoelaging bedraagt 50% van het factuurbedrag (ex. BTW) van de subsidieerbare werken, met een maximale totale subsidie van 10.000 euro.

Het project loopt van 16 december 2011 tot en met 15 december 2013.

Alle info over het opstarten van een dossier vind je hier: http://www.neerpelt.be/content/product_catalog/record.php?ID=304


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio