Fedos 50enM op reis naar Griekenland

Print

Fedos 50enM op reis naar Griekenland

Maaseik

Maaseik -

Met 27 leden reisden we naar Sivota in Griekenland, gelegen in het noorden tegenover het eiland Corfu en grenzend aan Albanië. We logeerden in een schitterend hotelcomplex, bestaande uit grote en kleine appartementen (bereikbaar met veel trappen), een prima keuken en zeer vriendelijk personeel.

De tuinen, de zwembaden en het uitzicht zullen ons lang heugen.

We vierden nog eens het Paasfeest (Grieks Orthodox), zagen de resten van de tempel Nekromanteion ( toegang tot de Hades) en het orakel van Dodoni (gewijd aan Zeus en Dione), maakten uitstappen naar verschillende natuurreservaten, een boottocht naar de Paxoi eilanden en klommen in Meteora naar de kloosters, wereld erfgoed met grote betekenis.
We hadden een heerlijke vakantie met een fijne groep leden van 50énM en met heerlijk weer in een prachtige omgeving.

Vrijdag 24 mei maken we een dagtocht naar de Ardennen. We bezoeken het kasteel van Modave en genieten van een fijne middag in Rochefort.
Donderdag 20 juni reizen we naar Paleis het Loo en in de middag bezoeken we de Hanzestad Harderwijk en donderdag 13 juni bezoeken we met iedereen die mee wilt gaan het schitterend kasteeltje van Groot Buggenum in Grathem, niet ver van Maaseik. Speciaal voor hen die slecht ter been zijn en die van een fijne middag willen genieten een echte aanrader.
Kosten: 15 Euro p.p. inbegrepen koffie met vlaai, gidsen en vervoer.

Meer weten? Bel 089-56.40.86 of 56.42.02 of 0472-69.17.15 of 0498-40.95.75 of mail naar 50enm@base.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio