Kleuters en ouders Sint-Albertus naar Speelmijntje

Print
Kleuters en ouders Sint-Albertus naar Speelmijntje

Kleuters en ouders Sint-Albertus naar Speelmijntje

Zwartberg Noord

Genk -

Op woensdagvoormiddag 15 mei trokken onze 2klassen van de 2,5- en 3-jarige kleuters samen met hun juffen Mietje, Vera, Miette en de ouders op uitstap naar het Speelmijntje. Een initiatief in samenwerking met DDE (Dienst Diversiteit en Educatie van de stad Genk).

De kleuters konden zich er naar hartenlust uitleven op de verschillende attracties van de binnenspeeltuin. De kleuters en juffen beleefden een actieve voormiddag bewegingspret. Ouders kregen bij een drankje en een stuk taart informatie over de vakantieprojecten van de stad en konden met andere ouders ervaringen uitwisselen en gezellig babbelen of meespelen met hun kind. Wat een superleuke voormiddag hebben wij beleefd. We hebben ervan genoten!

Deze uitstap samen met de ouders is onze slotactiviteit, een leuke afsluiter van alweer een onvergetelijk schooljaar.
Op de eerste bijeenkomst met DDE zijn we dit schooljaar gestart met een gezond ontbijt.
Zo hebben de ouders op een gezellige manier met elkaar en met de juf uitgebreid kunnen kennismaken. In de bijeenkomst daarop kregen ze een rondleiding op school. Zo weten de ouders wat er achter elke hoek en deur schuilt. Verloren lopen is nu niet meer aan de orde.
Ook hebben de ouders hun kleuters in volle actie kunnen bezig zien tijdens de open-klas-week en zijn ze door de juf zelf aan het werk gezet. We willen DDE bedanken voor dit prachtig initiatief en natuurlijk niet te vergeten onze geweldige ouders : bedankt voor jullie grote betrokkenheid en samenwerking!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio