Brabo Bravo

Print

Bree

Bree -

De kadetten van Brabo deden het van begin af aan fantastisch, ze wonnen wedstrijd na wedstrijd met droge 3-0 cijfers dat met Nieuwjaar resulteerde met een plekje bij de besten van Limburg. Ook in de tweede ronde gingen ze op dit elan verder en de eerste stek was een feit.

Op het einde werd het nog een spannende tweestrijd met MVC Molenbeersel, maar 1 match voor het einde kregen ze te horen dat ze zich toch al, twee weken vroeger dan verwacht, verdiend kampioen mochten kronen, en dat al voor de 2de keer in hun volleyballoopbaan want ook bij de miniemen behaalden ze deze titel.

Het feest stelden ze nog even uit naar 11 mei, hun laatste match, en dan ook nog tegen MVC. Wat een titelstrijd had moeten worden, werd een spannende wedstrijd met toch een grote inzet ondanks dat ze zich al kampioen waanden. Het werd een zeer nipte 2-3 overwinning, mede door het vele gejuich langs de zijlijn van een grote groep Brabo speelsters en ouders.

Na afloop kregen ze een kampioenen T-shirt en een medaille van hun trainer. Na de match vierden we allemaal met de hele club de successen van Brabo Bree in een heus clubfeestje. Volgend seizoen staan ze voor een gloednieuwe uitdaging: de scholierencompetitie!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio