Brabo Bree in volle bloei

Print

Brabo Bree in volle bloei

Bree

Bree -

Brabo Bree deed het verre van slecht dit volleybal seizoen. Met maar liefst 2 kampioenen ploegen, een 2 op 5, doet deze hechte club geen slechte zaak. De preminiemen deden het super in wat nog maar hun allereerste volleybaljaar was, ze kwamen al meteen op een mooie 2de plaats terecht.


Dan is er nog een tweede ploegje preminiemen die dit jaar vooral tornooitjes en twee-tegen-twee wedstrijdjes speelden maar ook zij maakten grote sprongen vooruit op korte tijd. Ze maakten veel plezier en kijken uit naar hun tweede volleybaljaar.

De kadetten van Brabo deden het van begin af aan fantastisch, ze wonnen wedstrijd na wedstrijd met droge 3-0 cijfers dat met Nieuwjaar resulteerde met een plekje bij de besten van Limburg. Ook in de tweede ronde gingen ze op dit elan verder en de eerste stek was een feit. Op het einde werd het nog een spannende tweestrijd met MVC Molenbeersel, maar 1 match voor het einde kregen ze te horen dat ze zich toch al, twee weken vroeger dan verwacht, verdiend kampioen mochten kronen, en dat al voor de 2de keer in hun volleyballoopbaan want ook bij de miniemen behaalden ze deze titel.

Het feest stelden ze nog even uit naar 11 mei, hun laatste match, en dan ook nog tegen MVC. Wat een titelstrijd had moeten worden, werd een spannende wedstrijd met toch een grote inzet ondanks dat ze zich al kampioen waanden. Het werd een zeer nipte 2-3 overwinning, mede door het vele gejuich langs de zijlijn van een grote groep Brabo speelsters en ouders. Na afloop kregen ze een kampioenen T-shirt en een medaille van hun trainer. Na de match vierden we allemaal met de hele club de successen van Brabo Bree in een heus clubfeestje. Want niet alleen de preminiemen en kadetten boekten succes dit seizoen, ook de mannenploeg van Brabo Bree speelden week na week iedereen naar huis. Dus ook voor hen was de titel van kampioen van toepassing.

De dames van 4de provinciale deden het zeker niet minder met hun 4de plaats, maar hadden toch gehoopt op een top 2 plaats om zo eventueel door te kunnen stoten naar 3e provinciale. Maar volgend seizoen nemen we een nieuwe vliegende start met onder andere versterking van eigen bodem in de vorm van 2 kadetten die ook dit jaar niet weg te denken waren in de eerste ploeg. In het nieuwe seizoen verwelkomen we misschien ook enkele spelers/speelsters in de verschillende ploegen. Brabo Bree is dus een club in volle bloei. Dat wordt dan ook jaarlijks bewezen met de zeer succesvolle en alom geprezen Griekse BBQ. Sinds dit jaar doet de club ook een heuse wafelverkoop om de kas te spijzen. We kijken allen terug op een geslaagd seizoen voor heel de club en we hopen op weer een super jaar vol vriendschappen en mooi volleybal.
Ook een dikke merci aan iedereen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks voor Brabo heeft ingezet, ook bedankt aan alle ouders die steeds op post waren om te supporteren langs de lijn!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio