Nu zondag viering 50-jarig bestaan supportersclub De Volksmacht

Print
Nu zondag viering 50-jarig bestaan supportersclub De Volksmacht

Nu zondag viering 50-jarig bestaan supportersclub De Volksmacht

Beringen

Beringen -

In 1962 werd De Volksmacht opgericht als supportersclub van de traditieclub en ex-eersteklasser Koninklijke Beringen FC. Gedurende al deze mooie jaren maakten een zeer groot aantal supporters deel uit van deze mooie vereniging. Ook na de fusie tot KVK Beringen bleven een groot aantal supporters en sympathisanten deze supportersclub trouw om KVK elke week naar de overwinning te stuwen.

De supportersclub is dezer dagen nog heel actief met de verkiezing van de man van de match, de eetdagen, het inleggen van busreizen voor de verdere verplaatsingen, het jaarlijkse drinkfeest enzovoort. Dit gebeurt allemaal onder het impuls van de enthousiaste bestuursleden Georges Vanoirbeek, Yvan De Voeght, Sonia Rayen, Pierre Hamal, Raymond Baerts, Elisabeth Hombach, Guido Bonami, Sonja Theunis, Jean-Pierre Jans en Thomas Sneyers.

In 2012 bestond deze supportersclub exact vijftig jaar en daarom werd het hoog tijd om dit te vieren.

Nu zondag 19 mei wordt dit uitgebreid gevierd met een BBQ, een receptie, enkele voetbalwedstrijden en de nodige animatie.

Programma:

12u00: BBQ. Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van de supportersclub.
13u30: receptie voor de oud-spelers
15u00: een vriendschappelijke wedstrijd tussen KVK Beringen en KFC Diest.
17u00: een ludieke wedstrijd met enkele oude FC-coryfeeën . De aftrap zal gegeven worden door Vic Ariën . Oud speler van FC-Beringen in de tijdperiode van 1954 tot 1961 .

Dit alles gaat door in het stadion van KVK Beringen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio