thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Rajapack-zomerfeest voor het goede doel

Meer dan 125 Rajapackers en hun partners vierden vorige woensdag 8 mei een spetterend zomerfeest, dat begon met een spannende voetbalmatch en eindigde in een heerlijke BBQ en een reuzecheque voor twee goede doelen.

De jonge voetbalploeg van Rajapack Tongeren liet al meteen van zich spreken met een mooie overwinning in het raam van de jaarlijkse Voetbalhappening van te Millen, waaraan 172 teams uit binnen- en buitenland deelnamen.

Michelle Daenen

Dat werd natuurlijk onmiddellijk even sportief als uitbundig gevierd in een aparte feesttent, waar een leuke receptie mét bubbels meteen voor de gewenste ambiance zorgde.

De zomer was nog niet op temperatuur, maar het zomerfeest van Rajapack was dat zeker wel! Daarvoor zorgde een uitgebreide, lekkere barbecue, muzikaal begeleid door de band feSteyn. Met hun wervelende liveshow stond de feesttent in de kortste keren op haar kop.

Twee goede doelen mochten delen in de feestvreugde, financieel dan. Dat waren enerzijds Tevona vzw (dat staat voor Tehuizen voor nazorg). Met de opbrengst helpen ze hun activiteiten financieren: centra voor dagbesteding, woonopvang, begeleid wonen en pleegzorg. En anderzijds ging een deel van de opbrengst naar Klavertje 3, een vrije basisschool voor buitengewoon onderwijs.

Daaraan te kunnen meehelpen, samen met de Lions Club van Tongeren en andere bedrijven van Tongeren en omstreken, gaf zin en warmte aan het sportieve evenement en aan het hele zomerfeest van Rajapack. Voor herhaling vatbaar, vonden alle deelnemers.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio