Sien Kusters wordt Miss Njoddër

Print

Sien Kusters wordt Miss Njoddër

O.L.Vrouwparochie

Hoeselt -

Voor de derde keer organiseerde brouwerij De Toetelèr het Toetelfès (een heus opendeurevenement). De uitgelezen kans voor het comité straffe toeren Njoddër om hier de eerste Miss Njoddër verkiezing te laten doorgaan. Onder de belangstelling van ongeveer 300 aanwezigen lieten 5 jongedames het beste van zichzelf zien.

De vakjury (burgemeester Guy Thijs, eerste schepen Werner Raskin, Davy Rampen van onze kampioenenploeg KSV Hoeselt en ervaringsdeskundige Suzanne Gaens) mochten zien hoe de kandidates zich door drie rondes worstelden. Na een korte voorstellingsronde volgde voor iedere kandidate 5 minuten podiumtijd. Deze mix van zang en dans werd gevolgd door een afsluitende vragenronde.

Na de telling van alle stemmen (Njoddër app, Facebook, publiek en jury) werd Phebe Festjens gekroond tot eerste eredame. Het miss Njoddër-lint was voor Sien Kusters die met haar vertolking van het nummer "I Would Stay" van Krezip iedereen wist te bekoren. Sien gaat naar huis met een vakantiecheque voor een weekend Nieuwpoort, aangeboden voor Nieuwpoortappartement.be. Zij zal een jaar lang het uithangbord zijn voor de campagne van de Straffe Toeren Njoddër en het gezicht van het Njoddër-bier dat brouwerij de Toetelèr zal brouwen.

Voor Straffe Toeren staan de eerste festiviteiten geprogrammeerd :.
9-15 augustus : dagelijkse optocht met vrij podium om 20u
15 augustus : kinderevenement en zonneterras 1508.be
16 augustus : partytime
17-18 augustus : Keltisch weekend met Keltisch buffet, Keltische stam, muziek, dans en highland games


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio