Mark Vos schenkt 4.375 euro aan Riemster Jeugdverenigingen

Print
Mark Vos schenkt 4.375 euro aan Riemster Jeugdverenigingen

Mark Vos schenkt 4.375 euro aan Riemster Jeugdverenigingen

Riemst

Riemst -

De 7 Riemster Jeugdverenigingen ontvingen op 14 mei uit de handen van burgemeester Mark Vos een cheque van 4.375 euro. Dit is de opbrengst van de jaarlijkse feestnacht van burgemeester Mark Vos die op vrijdag 12 oktober 2012 doorging in een feesttent aan de recreatiezone in Vlijtingen.

Mark Vos: “De jeugdverenigingen worden geleid door kernen van sterke, sociaal geëngageerde jongeren met veel verantwoordelijkheidszin. De jeugdleiders tonen initiatief, durf en creativiteit in de organisatie van wekelijkse activiteiten voor kinderen en jongeren in onze gemeente. Via tal van evenementen trachten zij naar best vermogen de nodige middelen in te zamelen om een leuk programma aan te bieden aan onze jeugd met als hoogtepunt het jaarlijks kamp.”

Uit respect voor hun inzet voor de jongeren in onze samenleving en ter ondersteuning van hun werking kregen zij daarom een financieel duwtje in de rug van 625 euro per jeugdvereniging. Mark Vos dankte ook de 50 vrijwilligers van het Feestcomité die hard gewerkt hebben om van de feestnacht opnieuw een geslaagde avond te maken. De 1200 bezoekers hebben kunnen genieten van een uitstekende sfeer in een gezellige feesttent.

In totaal heeft het Feestcomité de afgelopen 6 jaar 25.215 Euro aan goede doelen in onze gemeente geschonken. De 7de editie van de Feestnacht zal doorgaan op vrijdag 27 september 2013.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio